MENU

DEPOT TONA

Depo 2 afër aeroportit

Depo jonë afër aeroportit  ju ofron një asortiman të gjerë të produkteve ndërtimore. Të gjitha materialet janë të brendeve m ëtë njohura.

Afër aeroportit, Rruga maxhistralje Prishtinë - Pejë
Fushkosovë, Kosovë

SHIKO DEPON

Depo 3 në Gjilan

Depo në Gjilan ju ofron një asortiman të gjerë të produkteve ndërtimore. Të gjitha materialet janë të brendeve më të njohura.

Rruga Idriz Seferi (Maxhistralja Gjilan - Ferizaj)
Gjilan, Kosovë

SHIKO DEPON

Depo 4 në Fushkosovë

Depo në Fushkosovë ju ofron një asortiman të gjerë të produkteve ndrërtimore. Të gjitha materialet janë të brendeve më të njohura.

Rruga maxhistralje Prishtinë - Fushkosovë
Fushkosovë, Kosovë

SHIKO DEPON

MARKETET

Marketi 1 në Gjilan

Në marketin tonë Gjilan ju mund të gjeni vegla pune profesionale dhe makineri të ndyrshme për punë

SHIKO MARKETIN

Marketi 2 në Fushkosovë

Në marketin tonë Fushkosovë ju mund të gjeni vegla pune profesionale dhe makineri të ndyrshme për punë

SHIKO MARKETIN