MENU

Marketi 2 në Fushkosovë

Në marketet tona në Gjilan dhe në Fushkosovë ju mund të gjeni mjete dhe vegla pune për secilin profesion. 

Posedojmë vegla dhe produkte të të gjitha llojeve nga brendet më të njohura botërore si Stihl, Bosch, etj. të cilësisë më të lartë

Lokacioni